Wie is Sandra van Surksum Even voorstellen

foto 1 san

Sandra van Surksum vitaliteitscoach

Ik ben Sandra van Surksum, vitaliteitscoach. Mijn expertise ligt vooral bij stress gerelateerde klachten , waarin ik  zelf ook ervaringsdeskundige ben. Stress kan op allerlei gebieden en thema’s de oorzaak zijn van jouw klachten. Zo heb ik zelf ervaren dat stress zich uitte in burn-out en hormonale klachten en voedselallergieën.

Toen ik samen met mijn coach op onderzoek uitging om te ontrafelen wat er zich van binnen afspeelde, kreeg ik meer inzicht in wat mijn lichaam nodig heeft en kon ik stappen zetten naar mijn eigen doel. Meer energie en rust ervaren van binnen uit. Een leefstijl te creëren wat bij mij past. Ik dacht; “Ja, dit gun ik ook iedereen!” Ik ben daarna erkende, geaccrediteerde opleidingen gaan volgen bij Sonnevelt opleidingen, om zelf coach te worden (stress en burn-out coach, hormooncoach)en dit te kunnen uitdragen. Zo ontstond mijn eigen Coachpraktijk Ynside.

Wat is vitaliteit coaching eigenlijk?

Coaching om je weer energieker en vitaler te voelen van binnenuit. Hoe werkt dat dan en hoe kom je erachter wat er nodig is?

Als vitaliteitscoach kijk ik naar het geheel; ik kijk als het ware vanuit een helicopterview naar jouw leven. Door dit te doen kan ik op veel gebieden zorgen voor meer inzicht, zodat je doelgerichter kan kijken naar wat er op dat moment nodig is.

Hierbij kun je denken aan factoren zoals stress, voeding, hormonen, bewegen en slapen. Dit doe ik d.m.v. oefeningen, vragenlijsten en hormoonanalyses om erachter te komen wat er bij jou van binnen afspeelt (Ynside). Samen op zoek naar welke leefstijl er bij jou past. 

Durf je de uitdaging aan te gaan met jezelf ? Dan nodig ik je graag uit om samen hiermee aan de slag te gaan. Dit kun je doen door contact met mij op te nemen voor de mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

adventure-1868817_1920

Wat zeggen anderen over mij?

Jacqueline Dingemanse

Sandra is een lieve, zorgzame vrouw die met je meedenkt. Weet (met vragen en voorbeelden) een goede oplossing te vinden wat werkt en blijft werken voor mij op het gebied van voeding. Staat open en zoekt verbinding. Is helder en duidelijk. Blij met een vrouw zoals zij! 

Marjon Minartz

Ik heb Sandra leren kennen als een professioneel coach met een innemende, warme persoonlijkheid. Haar begeleiding leidt tot persoonlijke groei en meer bewustzijn waardoor de cliënt zichzelf weer kan zijn en weer grip krijgt op het leven.

Marloes Korndewal

Sandra is zeer betrokken en professioneel, goed voorbereid en heeft heldere communicatie. De coachgesprekken en opdrachten waren goed en effectief. Ze heeft me beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke situatie. Ze is liefdevol, confronterend, alert, doortastend en wijs. Ze heeft een scherp oog voor wat er speelt. Ik heb veel geleerd over mezelf zoals mijn motivatie waarom ik doe wat ik doe en hoe ik het doe, of liever gezegd deed. Ik heb meer energie en voel me veel vrijer om te doen wat ik echt wil. Dank Sandra, het contact met jou voelde meteen veilig voor me, ik ben nog steeds heel blij met jouw coaching.